Bliv medlem

Lidt generelt om oprettelsen:

Her kan du oprette dig som nyt medlem. Du skal først oprette en profil, der inderholde dine personlige oplysninger, og dernæst skal du vælge abonnement og via dette kommer du omkring betalingsregistreringen med dankortet. Inden tilmelding bør du se regelsættet for medlemskabet, som du kan se her.

Du starter med at oprette dig en profil via knappen Derefter vælger du abonnementDer opkræves et oprettelsesgebyr på 100,00 kr. der bl.a. dækker nøglekort til centeret. Medlem af forening betyder, at du i forvejen har medlemsskab af: LOB/LOG KLG’s underafdelinger De små Klinger, Petanque. Listen er ikke udtømmende, men er du i tvivl, skriv til os.

Hvordan får du din nøglebrik og instruktion:

Nøglebrik udleveres efter aftale.

Du modtager indenfor to døgn fra tilmelding en mail, hvori det fremgår, hvordan du får nøglebrikken og instruktion.

Generelt er det gældende, at nøglebrikken, der muliggør din adgang til centeret, kan afhentes i centret, hvor du henvender dig i åbningstiden. Her er der en instruktør til stede. Hvis du vil træne inden onsdag, medbring blot mailen og viser den til instruktøren.

Instruktøren vil give dig en intro til udstyret og udlevere nøglebrikken. Herefter kan du selv lukke dig ind i centeret (åbningstid 05.30 – 23.00). Bemærk, at såfremt yderdøren i hallen er låst, kan du anvende nøglebrikken i læseren på højre side af indgangspartiet.

Skriv til os

21572264